Διαφήμιση - Advertisement
Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στα χέρια η Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Γιατί δεν βγαίνει από τη φυλακή - Gkourou.com Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στα χέρια η Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Γιατί δεν βγαίνει από τη φυλακή

Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στα χέρια η Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Γιατί δεν βγαίνει από τη φυλακή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έχει από χθες στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα. Ωστόσο δεν πρόκειται να βγει σύντομα από τη φυλακή και σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Όπως εξήγησε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, πέρασε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, όμως παραμένει στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Παρ’ όλ’ αυτά, η δεύτερη προσωρινή κράτηση ισχύει για έξι ακόμα μήνες, που σημαίνει ότι το δεύτερο δικαστήριο για τον θάνατο των δύο κοριτσιών θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς του, στην περίπτωση που η μητέρα αθωωθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάντως, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αύριο τετάρτη αναμένεται να καταθέσει ο κ. Α. Τσατσάκης ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και την Πέμπτη θα καταθέσει εκ νέου ο κ. Ράικος, ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Η υπεράσπιση της μητέρας αναμένει επίσης απάντηση στο αίτημα για αποστολή του αίματος που έλεγξε ο κ. Ράικος στον κ. Τσατσάκη, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει πλέον τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης. Ανάλογα με την απάντηση στο αίτημα αυτό θα κριθεί αν την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί η μητέρα από την Πάτρα.


Διαφήμιση - Advertisement