Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιατρός: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά - Gkourou.com Ο Γιατρός: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά

Ο Γιατρός: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολλοί εντυπωσιάστηκαν με την υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA, με τίτλο ‘Ο Γιατρός’, όμως λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι αυτή η απίστευτη ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Ιταλός γιατρός Pierdante Piccioni, επικεφαλής επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της πόλης Lodi.

Όλα παίρνουν μια περίεργη τροπή στη ζωή του όταν το 2013, ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα, διαγράφει από την μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ως αποτέλεσμα αυτού όλα πλέον του φαίνονται περίεργα, ακόμα και τα παιδία του, τα οποία τα είχε στο μυαλό του ανήλικα και τώρα τα βλέπει ολόκληρους άντρες.

Στην πρόταση που του γίνεται για πρόωρη συνταξιοδότηση ο Pirdante όχι μόνο αρνείται αλλά πεισματικά αρχίζει εντατικό διάβασμα ούτως ώστε να μάθει εκ νέου όσα είχε ξεχάσει. Πράγματι, μέσα στα επόμενα χρόνια καταφέρνει εκ νέου να ανέβει στην ιεραρχία, έχοντας μάλιστα διπλό ρόλο. Τόσο του γιατρού όσο όμως και αυτόν του ασθενή. 

Η σειρά σημείωσε τρομερή επιτυχία στην Ιταλία οδηγώντας την και σε δεύτερη σεζόν.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement