Διαφήμιση - Advertisement
Αν έχετε σχέση με κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια, συγχαρητήρια, είναι οι πιο σταθεροί σύντροφοι - Gkourou.com Αν έχετε σχέση με κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια, συγχαρητήρια, είναι οι πιο σταθεροί σύντροφοι

Αν έχετε σχέση με κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια, συγχαρητήρια, είναι οι πιο σταθεροί σύντροφοι


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Για κάποια ζώδια, μια σχέση μπορεί να κρατήσει για πάντα. Ονειρεύονται να περάσουν με το έτερον ήμισυ την υπόλοιπη ζωή τους, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και παρά τα ελαττώματά τους, που εκδηλώνονται στην καθημερινή συνύπαρξη, μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθούν οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι. Αν είστε μαζί τους, συγχαρητήρια: ίσως βρήκατε το έτερον ήμισυ.

Ποια είναι αυτά λοιπόν;

Σκορπιός: Παρά την κακοφημία που έχει για τη ζήλια και την εκδικητικότητά του, αν υπάρχει ένας σύντροφος που αναζητά μια σταθερή σχέση, αυτός είναι ο Σκορπιός. Αν σας αγαπήσει, θα σας αγαπήσει για μια ζωή – τώρα το αν θα σας είναι απόλυτα πιστός ή αν θα διανθίζει την καθημερινότητά σας με «εξωσυζυγικές» περιπέτειες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Καρκίνος: Ή του ύψους ή του βάθους, και στις σχέσεις, ή μάλλον ειδικά εκεί, όταν ένας Καρκίνος βρει τον άνθρωπο που του ταιριάζει, είναι διατεθειμένος να περάσει μαζί του ολόκληρη τη ζωή του. Η διαφορά του από τον Σκορπιό; Η μονογαμία θα του βγαίνει αβίαστα – δεν θα αγωνίζεται καθημερινά με τον πειρασμό να απιστήσει. Προκειμένου όμως να αποφεύγει τις εντάσεις στη σχέση σας μπορεί, από την άλλη, να γίνετε το αγαπημένο θέμα συζήτησης με τους φίλους/τις φίλες του.

Λέων: Υπερασπίζεται το σύντροφο και τους φίλους του με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεται και τον εαυτό του. Για την ακρίβεια, θεωρεί το έτερον ήμισυ προέκταση του εαυτού του και δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα να συμβεί οτιδήποτε κακό στους ανθρώπους που αγαπάει. Αν έχετε σχέση με Λέοντα, μπορείτε να στηριχθείτε πάνω του.

Πηγή: marieclaire

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια πιλότου μοιραίας πτήσης με 228 νεκρούς

Ελίνα Παπίλα: Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της – Αδυνάτισε πολύ! Η φωτογραφία με μαγιό που σαρώνει

Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok!


Διαφήμιση - Advertisement