Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλία: Πεζοναύτης πέφτει στις λάσπες και γίνεται «ανθρώπινη γέφυρα» για να περάσουν στεγνοί οι ηλικιωμένοι - Gkourou.com Θεσσαλία: Πεζοναύτης πέφτει στις λάσπες και γίνεται «ανθρώπινη γέφυρα» για να περάσουν στεγνοί οι ηλικιωμένοι

Θεσσαλία: Πεζοναύτης πέφτει στις λάσπες και γίνεται «ανθρώπινη γέφυρα» για να περάσουν στεγνοί οι ηλικιωμένοι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Παρέχουν κάθε λογής βοήθεια στις πλημμυρισμένες περιοχές. Απεγκλωβίζουν, κουβαλάνε, μεταφέρουν και μοιράζουν ανθρωπιστική βοήθεια, απομακρύνουν λάσπες και φερτά υλικά, στήνουν πρόχειρες γέφυρες... Οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μεταφερθούν οι πλημμυροπαθείς σε ασφαλή σημεία.

Μία φωτογραφία που "ανέβασε" στα social media ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι συγκλονιστική. Θα παρατηρήσει κανείς τον πεζοναύτη, που έχει ξαπλώσει στις λάσπες, για να πατήσουν πάνω του οι ηλικιωμένοι, που έχουν απεγκλωβιστεί με τα φουσκωτά των Ενόπλων Δυνάμεων.

"Ένα τεράστιο "Εύγε", ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό" γράφει ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανάρτησή του, με φωτογραφίες από το έργο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.


Διαφήμιση - Advertisement