Διαφήμιση - Advertisement
Εριέττα Κούρκουλου: «Σας σιχάθηκα» – Το δημόσιο ξέσπασμα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η δεύτερη «μητέρα» της - Gkourou.com Εριέττα Κούρκουλου: «Σας σιχάθηκα» – Το δημόσιο ξέσπασμα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η δεύτερη «μητέρα» της

Εριέττα Κούρκουλου: «Σας σιχάθηκα» – Το δημόσιο ξέσπασμα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η δεύτερη «μητέρα» της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη της Νόρμα, τη γυναίκα που τη μεγάλωσε και τώρα τη βοηθά στην ανατροφή του γιου της, και κατήγγειλε δημόσια τη ρατσιστική συμπεριφορά που βίωσε. Στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου τα βάζει με όσους αλλάζουν συμπεριφορά ανάλογα με την οικονομική κατάσταση που έχει ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί τους.

«Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα. Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης. Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Εριέττα Κούρκουλου συνέχισε: «Του απάντησα ότι προσέβαλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε! Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η «ευτυχία μου» (λες και γνωριζόμαστε από χθες).

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη! Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Εριέττα Κούρκουλου με νυφικό, καθώς ο γάμος της με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement