Διαφήμιση - Advertisement
Η αποκάλυψη Βόμβα του Μίλτου Καρατζά για τον Βασίλη Καρρά και την υγεία του - Gkourou.com Η αποκάλυψη Βόμβα του Μίλτου Καρατζά για τον Βασίλη Καρρά και την υγεία του

Η αποκάλυψη Βόμβα του Μίλτου Καρατζά για τον Βασίλη Καρρά και την υγεία του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πρόσφατα ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως ο αγαπητός τραγουδιστής πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία δίνοντας τη δική του μάχη.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μια μέρα μετά ο Μίλτος Καρατζάς, φίλος και συνεργάτης του Βασίλης Καρρά έκανε τη δική του αποκάλυψη για την υγεία του Βασίλη Καρρά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς που δίνει έναν μεγάλο αγώνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του. Οι φήμες ότι θα επιστρέψει σύντομα στις πίστες δεν ισχύουν, και πάνω απ´ολα ο εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής, ο αγαπητός σε όλους και αγαπημένος μου φίλος Βασίλης, είναι υποχρεωμένος να δίνει καθημερινά την μάχη για την υγεία του…», έγραψε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement