Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία στο Εμπορικό Ναυτικό: Τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στην 20χρονη Μαριάννα - Gkourou.com Τραγωδία στο Εμπορικό Ναυτικό: Τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στην 20χρονη Μαριάννα

Τραγωδία στο Εμπορικό Ναυτικό: Τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στην 20χρονη Μαριάννα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Από μολυσμένο κουνούπι φαίνεται πως αρρώστησε η 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού Μαριάννα Τσίγκα, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει βαριά και να καταλήξει.

Αν και αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, η άτυχη Μαριάννα φαίνεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πως τσιμπήθηκε από κουνούπι με μολυσματική ασθένεια, με αποτέλεσμα να της προκληθούν απανωτά εγκεφαλικά.

Η Μαριάννα Τσίγκα βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία με το πλοίο, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο έτος της σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και λίγο πριν μπει στο δεύτερο έτος φοίτησης. Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και επιδεινώθηκε η υγεία της.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο, η 20χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Παρά την αρχική βελτίωση που παρουσίασε η υγεία της, τις επόμενες ημέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά η κοπέλα κατέληξε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η τοπική κοινωνία της Κω είναι συγκλονισμένη από την είδηση και κάνει λόγο για ένα αξιόλογο κορίτσι, πρόσχαρο και καλοσυνάτο, χαμογελαστό, δυναμικό, αλλά και συνεσταλμένο.

Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Τσίγκα θα πουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη 20/9 στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω.


Διαφήμιση - Advertisement