Διαφήμιση - Advertisement
Πώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να εκθέσει την Ελλάδα και την UEFA στο θέμα της οπαδικής βίας - Gkourou.com Πώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να εκθέσει την Ελλάδα και την UEFA στο θέμα της οπαδικής βίας

Πώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να εκθέσει την Ελλάδα και την UEFA στο θέμα της οπαδικής βίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ανήμερα της συνάντησης της Κυβέρνησης, με τους επιχειρηματίες/διοκτήτες των τεσσάρων κατά τεκμήριον  καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας κα τηςι UEFA για την οπαδική βία (και των εξαγγελιών για την αντιμετώπιση που κράτησαν πολλά λεπτά και είχαν μηδενική ουσία, αφού εν πολλοίς ήταν πράγματα που έχουμε ακούσει ξανά), ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε όλα τα «γιατί» με τρεις φράσεις.

«Ο ρατσισμός δεν είναι πρόβλημα του ποδοσφαίρου, είναι κοινωνικό. Ο ρατσισμός είναι παντού, η βία είναι παντού. Γιατί; Γιατί η διαφορά του πλούσιου με τον φτωχό είναι πολύ μεγάλη».

«Ο μισός πλανήτης υποφέρει από την πείνα, ο άλλος μισός πεθαίνει λόγω ανεβασμένης χοληστερίνης»

«Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αμείβονται καλύτερα, όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας πρέπει να πληρώνονται καλύτερα, αλλά τελικά όσοι είναι στην εξουσία, κλέβουν τα πάντα κι έτσι δυσκολεύει η κατάσταση».


Διαφήμιση - Advertisement