Διαφήμιση - Advertisement
Έτσι στήνει ο Ατζούν το νέο Survivor – Επιστρέφει κορυφαία παίκτρια - Ξεχάστε Δαλάκα και Σταυρούλα! - Gkourou.com Έτσι στήνει ο Ατζούν το νέο Survivor – Επιστρέφει κορυφαία παίκτρια - Ξεχάστε Δαλάκα και Σταυρούλα!

Έτσι στήνει ο Ατζούν το νέο Survivor – Επιστρέφει κορυφαία παίκτρια - Ξεχάστε Δαλάκα και Σταυρούλα!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Εκτός απο καλή παίκτρια, είναι και μια γυναίκα που ξέρει να καθηλώνει τα βλέμματα πάνω της. Ποιος την έχει ξεχάσει από το 2022;

Το νέο spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι Survivor έσκασε τώρα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι η κορυφαία παίκτρια του 2022 επιστρέφει στο τηλεοπτικό ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά μιλάμε για την Μαίη Εμμανουηλίδου, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που μας εντυπωσιάσε με το αγωνιστικό της πνεύμα και τις ατελείωτες δυνατότητες που είχε και που τώρα μας ζαλίζει με τις καθηλωτικές της εμφάνίσεις.

Το spoiler αναφέρει ότι η Μαίη θα είναι μια απο τις παίκτριες που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όπως ακριβώς θα κάνει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή και αναμένεται να μας καθηλώσουν και οι δύο.

Άλλωστε τα κορίτσια αυτά ήταν πραγματικές παίκτριες που σκοπό είχαν μόνο την νίκη και το απέδειξαν πολλές φορές. Πηγή: tvfreaks.gr

 


Διαφήμιση - Advertisement