Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφιάνα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες - Απρεπή μηνύματα και από συμπαίκτη της από το Survivor - Gkourou.com Η Σοφιάνα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες - Απρεπή μηνύματα και από συμπαίκτη της από το Survivor

Η Σοφιάνα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες - Απρεπή μηνύματα και από συμπαίκτη της από το Survivor


Διαφήμιση - Advertisement
 

 
Τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει στα social media αποκάλυψε η Σοφιάνα Αβραμάκη του Survivor.

Ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα ανέβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Survivor του 2022.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποκάλυψε τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει το inbox του Instagram από θαυμαστές της.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «Κάτι πόδια ατελείωτα», «Ρομαντική μ... είσαι Σοφιάνα μου», «Πηγαίνω τώρα να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου και να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους» είναι μερικά από τα μηνύματα που διάβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Οριακά το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μάλιστα, η πρώην Survivor δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ανάμεσα σε αυτούς που της έχουν στείλει κατά καιρούς απρεπή μηνύματα στο Instagram είναι και ένας συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.


Διαφήμιση - Advertisement