Διαφήμιση - Advertisement
Διπλή βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor All Star - Συμφωνία με δύο παίκτες που πηγαίνουν τελικό - Επιστροφές! - Gkourou.com Διπλή βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor All Star - Συμφωνία με δύο παίκτες που πηγαίνουν τελικό - Επιστροφές!

Διπλή βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor All Star - Συμφωνία με δύο παίκτες που πηγαίνουν τελικό - Επιστροφές!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τους στέλνει ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τη ρεβάνς και την ίντριγκα. Πρόκειται για δύο κορυφαία ονόματα που θα κάνουν την διαφορά στο ριάλιτι και μπορούν να φέρουν ξανά πίσω την τηλεθέαση.

Ένα νέο εντυπωσιακό Survivor spoiler για δύο πολύ δυνατά ονόματα, για δύο άνδρες που κλείνει ο Ατζούν, μιλάει η διαρροή βόμβα που θα σας μεταφέρουμε.

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι θέλει φέτος να παίξει τα ρέστα του και θα το κάνει με την είσοδο ονομάτων που θα κάνουν την διαφορά, αλλά και νέων φρέσκων και άφθαρτων Μαχητών που θα γίνουν τα επόμενα μεγάλα ονόματα.

Ξεχάστε το Survivor All Star 2, αυτό που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερο, αφού θα έχει μεγάλα ονόματα απο το παρελθόν και νέα ονόματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ήδη το Survivor spoiler που κάνει θραύση είναι αυτό που μιλάει για την επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα. Αν όντως ο Ατζούν κάνει τέτοιο παιχνίδι και τους βάλει να κοντραριστούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο τα πάντα θα είναι ρευστά. Μην ξεχνάτε ότι ο Στάθης Σχίζας βγήκε νικητής με την βοήθεια και της πρώην του Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο ίδιος το έχει αποκαλύψει δεν το λέμε εμείς, την ώρα που όλοι στην Ελλάδα είχαν χρίσει αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Άρη Σοϊλέδη.

Λέτε γι’ αυτό ο γάμος του Άρη και της Μαρία Αντωνά να παίρνει διαρκώς αναβολή;  Πηγή: tvfreaks.gr


Διαφήμιση - Advertisement