Διαφήμιση - Advertisement
«Τουρισμός για όλους»: Ανατροπή με το πρόγραμμα - Gkourou.com «Τουρισμός για όλους»: Ανατροπή με το πρόγραμμα

«Τουρισμός για όλους»: Ανατροπή με το πρόγραμμα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί»,

Έως τώρα το πρόγραμμα για φθηνές διακοπές με το voucher των 150 ευρώ, ακολουθούσε αυτό του «Κοινωνικού Τουρισμού» και η πλατφόρμα για τις αιτήσεις άνοιγε μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο από φέτος αλλάζει αυτό και πάει για φθινόπωρο όπως είπε η υπουργός Τουρισμού. 

«Το πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους" που είναι αρμοδιότητά μας, θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2023 και θα έχει διάρκεια ενός έτους, έως τον Οκτώβριο του 2024. Ήδη το επεξεργαζομαστε και θα είναι για το καλοκαίρι του χρόνου. Δεν υπάρχει καθυστέρηση. Η Ελλάδα δεν είναι προορισμός μόνο για το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα. Έχουμε καταπληκτικά μέρη ορεινά » σημείωσε χαρακτηριστικά στον Ant1 η κ. Κεφαλογιάννη και συνέχισε:

«Η πλατφόρμα θα ανοίξει τέλος Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου . Νομίζω είναι χρήσιμο και οι Έλληνες το πρόγραμμα αυτό να κάνουν χρήση όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τους χειμερινούς. Η Ελλάδα προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο».  


Διαφήμιση - Advertisement