Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Αυτόν τον ήρωα θα υποδυθεί ο Μπισμπίκης – Μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος - Gkourou.com Σασμός: Αυτόν τον ήρωα θα υποδυθεί ο Μπισμπίκης – Μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος

Σασμός: Αυτόν τον ήρωα θα υποδυθεί ο Μπισμπίκης – Μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει και επίσημα στο καστ του τρίτου κύκλου του «Σασμού».

Όπως έχουμε δει, ότι τον Στεφανή τον σκότωσε ο Μαθιός το ξέρουν πια σχεδόν όλοι. Το τελευταίο επεισόδιο βάφτηκε με αίμα και τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα έχουν πολλές ανατροπές, αλλά και πολλές σκηνές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι, ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς μετά από κάποια επεισόδια θα δούμε να γίνεται ένα χρονικό άλμα και τους ήρωες να έχουν επιζήσει και να προσπαθούν να βρουν τις όποιες ισορροπίες.

Ολα αυτά όμως ανατρέπονται καθώς ένας άντρας, μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος, κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή Σταματάκη, ο οποίος φτάνει στην Ανω Ποριά και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Ο Σταματάκης ήταν χρόνια στη φυλακή και κανείς δεν μιλούσε για αυτόν και το τι είχε κάνει. Τώρα έρχεται και ζητάει να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ξάδελφός του είναι ο φονιάς. Οσο για τη Βασιλική θα βρεθεί υπόλογη για τον γάμο της με τον Μαθιό και πολύ σύντομα μια νέα... φωτιά θα ξεσπάσει στο σπιτικό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη θα κρατήσει για 30 περίπου επεισόδια.

Πηγή tv24


Διαφήμιση - Advertisement