Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος με τις φωτογραφίες από τις διακοπές του Βασάλου - Gkourou.com Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος με τις φωτογραφίες από τις διακοπές του Βασάλου

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος με τις φωτογραφίες από τις διακοπές του Βασάλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου και της παρέας του, έκαναν τον Τριαντάφυλλο να αντιδράσει στο Καλοκαίρι Yes διαφωνώντας με τα σχόλια της ομάδας του για τις φιλίες μεταξύ παικτών από ριάλιτι εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωινή παρέα του Open παρουσίασε το νέο τεύχος του περιοδικού OK! με τις φωτογραφίες από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Βάλια Χατζηθεοδώρου δίπλα στην παρέα τους, στην οποία βρέθηκε και ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Μάλιστα η Φελίσια Τσαλαπάτη σχολίασε πόσο ωραία «έδεσε» η παρέα μεταξύ των πρώην παικτών ριάλιτι, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του Τριαντάφυλλου.

«Ναι, δένουνε και κάνουνε γλυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα… πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις; Είναι απλά “βρεθήκαμε, θα περάσουμε ωραία” Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο – τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Και ακολούθησε η παρατήρηση από την Μαριάντα Πιερίδη: «Τριαντάφυλλε, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;»

Και ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα…»


Διαφήμιση - Advertisement