Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη - Gkourou.com Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη

Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Εξελίξεις σημειώθηκαν σχετικά με τη δολοφονία της 55χρονης στην Πάτρα, με τις αρχές να ανακρίνουν την Πέμπτη (3/8) τον ανιψιό της, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και για τον θάνατο της μητέρας του. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανακρίνεται μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 35χρονο ανιψιό για τη δολοφονία της θείας του είναι αδιάσειστα και πλέον αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του και η έκδοση εντάλματος της σύλληψής του, καθώς σήμερα αναμένεται η μεταβίβαση της δικογραφίας στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το περιεχόμενο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, δείχνει τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα, όπου προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Υπενθυμίζεται πως η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από οικείο της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ύποπτος, πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στο σταθμό της Ζαΐμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24.news, ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, κατά πληροφορίες αλλοδαπή γυναίκα.

 


Διαφήμιση - Advertisement