Διαφήμιση - Advertisement
Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 40χρονου Έλληνα - Gkourou.com Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 40χρονου Έλληνα

Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 40χρονου Έλληνα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ανατροπή δείχνουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου του 40χρονου Έλληνα, χθες το απόγευμα στη Λευκωσία. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου, ο 40χρονος Θανάσης Κοτσλής είναι πιθανόν να μην έπεσε θύμα δολοφονίας, αλλά να έχασε την ζωή του από δυστύχημα.

Η ιστοσελίδα Cyprus Times, που επικαλείται σχετικές πηγές, τονίζει πως η επικρατέστερη εκδοχή είναι ο 40χρονος να επιχείρησε να μπει στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου από το μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, να έχασε την ισορροπία του και να κατέληξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Στο ίδιο συμπέρασμα, αναφέρουν πηγές, φαίνεται να καταλήγει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε αυτοψία στη σκηνή. Το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του Θανάση Κοτσλή, δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε.

Η νεκροτομή επί της σορού θα καταδείξει την αιτία θανάτου. Οι εκτιμήσεις πάντως αναφέρουν ότι «εξέπνευσε λόγω πολυτραυματισμού από ύψος».

Από την πλευρά του, ο 38χρονος Ιρανός, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, από την πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια και δηλώνει άγνοια για το πώς έπεσε ο συγκάτοικός του από τον τρίτο όροφο.

Το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση οκτώ ημερών, ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις. Αν η εικόνα ξεκαθαρίσει νωρίτερα και δεν επιβεβαιωθούν οι υποψίες για εμπλοκή του, τότε θα αφεθεί ελεύθερος.

 


Διαφήμιση - Advertisement