Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο Ολυμπιονίκης – Σώθηκε από θαύμα ο 10 μηνών γιος της - Gkourou.com Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο Ολυμπιονίκης – Σώθηκε από θαύμα ο 10 μηνών γιος της

Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο Ολυμπιονίκης – Σώθηκε από θαύμα ο 10 μηνών γιος της


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραγωδία στον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Πολ σε ηλικία 31 ετών.

Η σπουδαία αθλήτρια ενεπλάκη σε καραμπόλα αυτοκινήτων την περασμένη εβδομάδα.

Η Πολ ήταν σε ένα από τα συνολικά επτά αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από ένα φορτηγό, το οποίο φέρεται να μην σταμάτησε εγκαίρως.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Canadian Press 24, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο μόλις 10 μηνών γιος της, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, σώθηκε από θαύμα. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον οδηγό του φορτηγού, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Πολ, μαζί με τον παρτενέρ της, Μίτσελ Ισλάμ εκπροσώπησαν τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι. Το ζευγάρι κέρδισε πολλά διεθνή μετάλλια, ενώ παντρεύτηκε το 2021 και πέρσι απέκτησε τον μικρό, Τσάρλι.

 


Διαφήμιση - Advertisement