Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Νεκρός ο Αστέρης; – Το trailer του 3ου κυκλού δίνει spoiler σοκ - Gkourou.com Σασμός: Νεκρός ο Αστέρης; – Το trailer του 3ου κυκλού δίνει spoiler σοκ

Σασμός: Νεκρός ο Αστέρης; – Το trailer του 3ου κυκλού δίνει spoiler σοκ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της Πέμπτης 13/7 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Το φινάλε βάφτηκε με αίμα, με μόνο μια να είναι η σκηνή που προκάλεσε λίγη χαρά στους τηλεθεατές και ήταν αυτή με το γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Πετράκη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Φαρμάκη έπεσε νεκρός, η Καλλιόπη έπαθε εγκεφαλικό, η Βασιλική τράκαρε με το αυτοκίνητο της και θα την δούμε να χαροπαλεύει, ενώ ο Νικηφόρος πυροβόλησε τον Μαθιό για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του.

Ο Alpha δεν έχασε χρόνο και λίγο μετά το φινάλε κυκλοφόρησε το trailer για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως είδαμε, προκαλεί ανατριχίλα...

Στην αρχή όλοι οι πρωταγωνιστές χαμογελάνε και φαίνονται ευτυχισμένοι. Το επόμενο λεπτό όμως ένας άνδρας περνάει από μπροστά τους μαυροφορεμένος... η φωτογραφία του Αστέρη παίρνει φωτιά, ο Μαθιός γεμίζει αίματα, όπως επίσης και η κολυμπήθρα... Η Αργυρώ φαίνεται καταρρακωμένη και στην συνέχεια όλοι ντύνονται στα μαύρα, ενώ ο Αστέρης δεν φαίνεται πουθενά! Ούτε καν στο μακρινό πλάνο με όλους τους ηθοποιούς μαζεμένους.

Το trailer λοιπόν, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, γεγονός που φάνηκε και στα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση του σταθμού στο Instagram. Πολλοί φοβούνται μήπως στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς ο Αστέρης πέσει νεκρός, ενώ επειδή και η κολυμπήθρα ήταν γεμάτη αίμα, πεθάνει και ο μικρός Πετρής!


Διαφήμιση - Advertisement