Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Η πραγματική διαφορά Κατσούλη – Μπάρτζη - Gkourou.com Survivor Spoiler: Η πραγματική διαφορά Κατσούλη – Μπάρτζη

Survivor Spoiler: Η πραγματική διαφορά Κατσούλη – Μπάρτζη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια -δήθεν- αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στον τελικό του Survivor All Star έχει προκαλέσει σοβαρότατο πρόβλημα στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης και περσινός νικητής του Survivor, έκανε λόγο για 9 ψήφους με τις οποίες κατέκτησε ο Σάκης Κατσούλης τη νίκη έναντι του Νίκου Μπάρτζη, όμως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Το Dokari από την πρώτη στιγμή, την επομένη της ψηφοφορίας, αποκάλυψε πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ηταν τριψήφια, δηλαδή κάτω από 1.000 ψήφους.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν ισχύει αυτό που αναφέρει ο Στάθης Σχίζας περί 9 ψήφων.

Η πραγματική διαφορά ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ήταν μεγαλύτερη των 600 και μικρότερη των 900 ψήφων.

Καλά πληροφορημένες πηγές, πάντως, ανέφεραν στο Dokari πως για την παραγωγή του Survivor All Star δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής του Στάθη Σχίζα στο επόμενο Survivor, ενώ ξεκαθάριζαν για το θέμα της ψηφοφορίας που αν η διαφορά ήταν μικρότερη των 10 ψήφων, θα προέκυπτε νομικό ζήτημα αναφορικά με τις ψήφους που έλαβαν οι δύο παίκτες και δεδομένα θα υπήρχε αίτημα επανακαταμέτρησης ή και ελέγχου της εγκυρότητας των ψήφων.

Κάτι που έως τώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει…


Διαφήμιση - Advertisement