Διαφήμιση - Advertisement
Το μυστήριο με το τρόπαιο του Survivor All Star - Gkourou.com Το μυστήριο με το τρόπαιο του Survivor All Star

Το μυστήριο με το τρόπαιο του Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τι έγραφε επάνω το τρόπαιο του Survivor All Star;

Το Survivor All Star εδώ και λίγες ώρες αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού ο μεγάλος τελικός έγινε την περασμένη Τρίτη και νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, κάνοντας το 2 στα 2, μιας και είχε κερδίσει και το Survivor το 2021.

Ωστόσο, αυτό που δημιούργησε αρκετές απορίες κατά τη διάρκεια του τελικού και στο φινάλε του ήταν το τρόπαιο που θα σήκωνε ο νικητής. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης - οι δύο φιναλίστ - έκαναν στην έναρξη του τελικού μια πρόβα...απονομής, σηκώνοντάς την...«κούπα» ξεχωριστά ο καθένας ως πιθανοί νικητές.

Παρ' όλα, αυτά στο Twitter πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν το γεγονός πως το φετινό τρόπαιο αν και αφορούσε τους Survivors Αll Stars δεν έγαφε επάνω κάτι τέτοιο αλλά μόνο Survivor Greece 2023.

Όλο αυτό δεν θα προξενούσε την περιέργεια του κοινού, αν στο αντίστοιχο Survivor All Star της Τουρκίας δεν έγραφε επάνω ότι όντως ήταν το τρόπαιο του All Star, όπως ακριβώς θα έπρεπε να συμβαίνει και με το αντίστοιχο της Ελλάδας. Και πολύ αναρωτήθηκαν μήπως τελικά το All Star της Ελλάδας δεν ήταν και τόσο... Αll Star ή θα έχουμε άραγε και δεύτερο Survivor All Star, οπότε δεν έχει σημασία να γραφτεί γιατί δεν είναι ότι θα ήταν το μοναδικό.

Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά στον Τριαντάφυλλο - Βίντεο

 


 


Διαφήμιση - Advertisement