Διαφήμιση - Advertisement
Νέα τραγωδία: Πνίγηκε παιδάκι σε πισίνα - Συνελήφθη η μητέρα - Gkourou.com Νέα τραγωδία: Πνίγηκε παιδάκι σε πισίνα - Συνελήφθη η μητέρα

Νέα τραγωδία: Πνίγηκε παιδάκι σε πισίνα - Συνελήφθη η μητέρα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στη σύλληψη της 42χρονης μητέρας του 10χρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα στην Πάφο, προχώρησαν την Πέμπτη το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Λίγη ώρα νωρίτερα το άτυχο κοριτσάκι που βρισκόταν για διακοπές στην Πέγεια εντοπίστηκε νεκρή από φιλικά πρόσωπα, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο της έπαυλης που διέμεναν, σε κατάσταση μέθης χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η μητέρα, λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Η 42χρονη μητέρα βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για αλόγιστες και επικίνδυνες πράξεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 10χρονο κοριτσάκι έπασχε από το σύνδρομο Angelman, μία νευρογενετική διαταραχή και σχετίζεται άμεσα με νοητική υστέρηση και κινητικά προβλήματα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά από τις 16:00, όταν το κορίτσι ανασυρόταν αναίσθητο από φιλικά πρόσωπα, από τον πάτο της πισίνας ιδιωτικής έπαυλης στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, όπου διέμενε με τη 42χρονη μητέρα της.

Ασθενοφόρο που έσπευσε στη σκηνή διαπίστωσε τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού, ενώ τη σκηνή επισκέφτηκαν, επίσης, ο Βοηθός Υπεύθυνος και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ο υπεύθυνος υπαίθρου και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξετάσεις.

«Φως» στην αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, καθώς και τα δείγματα που θα ληφθούν από τη σορό.


Διαφήμιση - Advertisement