Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε και η ανατριχίλα για τη δολοφονία του Δημήτρη! - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε και η ανατριχίλα για τη δολοφονία του Δημήτρη!

Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε και η ανατριχίλα για τη δολοφονία του Δημήτρη!


Διαφήμιση - Advertisement

 




Παγιδευμένοι: Οι τελευταίες σκηνές του Α' κύκλου της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν που πέρασε, ήταν ακριβώς όπως περίμεναν πολλοί! Συγκλονιστικά...

Παρ' όλο που πολλοί περίμεναν πως θα υπάρξει happy end με τον γάμο του Δημήτρη με την Άννα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή καθώς στις τελευταίες σκηνές είδαμε την Άννα να συλλαμβάνεται για τον φόνο του μοναδικού άντρα που αγάπησε με όλη τη δύναμη της ψυχής της.

Η στιγμή που η Άννα ερωτάται γιατί τον σκότωσε και πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο προκάλεσε κυριολεκτικά ανατριχίλα.

Με βουρκωμένα μάτια και αμίλητη, σχεδόν σοκαρισμένη, η Άννα κοιτά σε βλέμμα κενό, σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τα μάτια της τρέχουν ποτάμια και παρά τις επίμονες ερωτήσεις για το πώς έχει συμβεί ο φόνος, η Άννα δεν βγάζει λέξη. Μόλις έξι μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού, ο Δημήτρης βρίσκεται δολοφονημένος και όπως παρακολουθήσαμε στις τελευταίες σκηνές του φινάλε του α' κύκλου, η Άννα έχει στα χέρια της ένα μαχαίρι γεμάτο αίματα.


Διαφήμιση - Advertisement