Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής - Gkourou.com MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής

MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τον Νίκο και την Μαρία να μαγειρεύουν προκειμένου να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα φέρει ο σημερινό καλεσμένος , Κίκε Ντα Κόστα.

O σημερινός καλεσμένος έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο για την Αξία στις Καλές Τέχνες και έχει επίσης οριστεί ως ο καλύτερος Ισπανός σεφ από τη Βασιλική Γαστρονομική Ακαδημία γεγονός που κάνει ακόμη πιο απαιτητική την σημερινή δοκιμασία.

Μάλιστα θα υπάρξουν προσπάθειες που θα τον εντυπωσιάσουν ενώ άλλες θα προκαλέσουν προβληματισμό. Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με όσα είδαμε μέχρι και σήμερα στον μεγάλο τελικό, το φαβορί είναι ξεκάθαρο.

Ο Νίκος Τράκας έχει το πάνω χέρι, καθώς έπιασε σχεδόν το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις δοκιμασίες και η εκτίμηση είναι πως θα είναι αυτός που θα γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, με την Μαρία Μπέη να μένει δεύτερη, ξεπερνώντας φυσικά την τρίτη θέση από την προηγούμενη παρουσία της στον διαγωνισμό μαγειρικής.


Διαφήμιση - Advertisement