Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 4/5: Άσχημος τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια (video) - Gkourou.com Survivor trailer 4/5: Άσχημος τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια (video)

Survivor trailer 4/5: Άσχημος τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια (video)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με το trailer που είδαμε, το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τις σπόντες του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μελίνας Μεταξά με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, που είδαμε χθες το βράδυ.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου, κακά τα ψέματα! Φεύγεις 5 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλο το στόρι», λέει ο Κωνσταντίνας ενώ η Μελίνα είπε από πλευράς της: «Εγκαταλείπεις την ομάδα σου, δεν περιμένεις άλλη μια μέρα ο κόσμος να ψηφίσει, να δούμε τι θέλει και τι βλέπει ο κόσμος».

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, θα πάνε στον στίβο μάχης και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει πως θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα έχει να κάνει με την οικογένειά τους. Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης αυτής, όλοι οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα.

Έτσι, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν και μάλιστα βλέπουμε στο trailer πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Τάκης Καραγκούνιας θα έχει έναν πολύ άσχημο τραυματισμό.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Στο τέλος, φυσικά, θα πάνε στο συμβούλιο προκειμένου ο παρουσιαστής να τους ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement