Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό στο Γαλάτσι - Gkourou.com Survivor spoiler: Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό στο Γαλάτσι

Survivor spoiler: Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό στο Γαλάτσι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Βρισκόμαστε στα μέσα Μαϊου και η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της, αφού από τις αρχές Ιουνίου και σταδιακά τα προγράμματα θα αρχίζουν να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές.

Σήμερα, παίζεται το τελευταίο επισόδειο της εβδομάδας λόγω εκλογών και θα δούμε την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ρο ριάλιτι επιβίωσης θα ολοκληρωθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με τον ημιτελικό και τον τελικό να διεξάγονται στο Γαλάτσι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Τέσσερις παίκτες θα φτάσουν στην Αθήνα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της παραγωγής, και τα φαβορί είναι πολλά. Ο Σάκης Κατσούλης, εδώ και καιρό, έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση στα στατιστικά και θεωρείται όχι μόνο ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες αλλά και το μεγάλο φαβορί. Έναw ακόμη από τους δυνατούς είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Μπορεί τη φετινή σεζόν να έχει σχολιαστεί πολύ και να έχει δημιουργήσει haters, όμως έχει και φανατικούς οπαδούς που αισθάνονται ότι του χρωστούν το έπαθλο αφού είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πριν δύο σεζόν. Την τριάδα του Γαλατσίου φαίνεται ότι θα συμπληρώσει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ από τα κορίτσια του «Survivor All Star» η Σταυρούλα Χρυσαειδή κερδίζει έδαφος. Εντύπωση, όμως, δεν θα προκαλέσει αν δούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού έχει τους δικούς του fans στην Ελλάδα. 

Survivor All Star Spoiler: Αυτά τα «τρελά» χρήματα παίρνει ο Κόρο μετά την αποχώρησή του


Διαφήμιση - Advertisement