Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 24/5: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν τη 2η ασυλία - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο - Gkourou.com Survivor spoiler 24/5: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν τη 2η ασυλία - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο

Survivor spoiler 24/5: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν τη 2η ασυλία - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor All Star και το φεγγάρι στον Αγιο Δομίνικο δείχνει πως έχει αλλάξει για τα καλά. Ποιοι κατέκτησαν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία;

 Υπενθυμίζουμε πως και την ερχόμενη εβδομάδα το Survivor θα παίξει τρεις μέρες στον ΣΚΑΪ, την Τρίτη πρώτη ασυλία νικητές Διάσημοι και υποψήφιος Σπύρος Μαρτίκας, την Τετάρτη δεύτερη ασυλία και ψηφοφορία αποχώρησης και την Πέμπτη διαδικασία αποχώρησης.

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Σας είχαμε προϊδεάσει πως το μομέντουμ έχει αλλάξει για τα καλά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι, υπέρ των Διασήμων.

Και αυτό θα το επιβεβαιώσουν και στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας, η οποία καταλήγει και αυτή στα χέρια των Κόκκινων. 

Σκορ 2-0(8-7, 8-4) flag race Σάκης εναντίον Μπάρτζη με το πρώτο να το κερδίζει.

Αυτό σημαίνει πως ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει στο Survivor All Star,  αυτό σημαίνει πως ο Σπύρος Μαρτίκας αντιμετωπίζει πιο σοβαρά από ποτέ τον κίνδυνο αποχώρησης.  

Δείτε ΕΔΩ όλους τους υποψήφιους για αποχώρηση.  

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη


Διαφήμιση - Advertisement