Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 23/5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση! - Gkourou.com Survivor spoiler 23/5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 23/5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χαμός θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης στο αγώνισμα της 1ης ασυλία αφού στο επίκεντρο θα βρεθούν Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης, καθώς οι δύο τους θα έρθουν στα χέρια στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της επόμενης εβδομάδας!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα έχουμε έναν μικρό χαμό, με τον Τάκη να πηγαίνει στο γιατρό με φωνές και διάφορα… γαλλικά, πριν επιστρέψει για να έρθει ο παίκτης των Κόκκινων προς το μέρος του.

Ποια λοιπόν θα είναι η «επόμενη μέρα» των δύο παικτών στο παιχνίδι;  

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 2 παίκτες βρίσκονται στο ξενοδοχείο για να ηρεμήσουν ενώ θέμα αποβολής δεν υπάρχει προς το παρών. 

Πάμε τώρα στο οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποχώρηση του Κόρο θεωρητικά δυναμώνει τους Κόκκινους, οι οποίοι ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας έπειτα από το 0/2 την εβδομάδα που μας πέρασε.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, αυτή η εξέλιξη, αλλά και η καλή ψυχολογία που απέκτησαν από τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς οι Κόκκινοι κατακτούν την πρώτη  ασυλία της εβδομάδας και οι Μπλε επιστρέφουν στα παλιά… λημέρια, δηλαδή την κάλπη.

Εκεί, δεν αναμένεται να δούμε κάποια έκπληξη. Κι αυτό, αφού για άλλη μία φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement