Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 1/6: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο και θα δει συγγενείς (updated) - Gkourou.com Survivor spoiler 1/6: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο και θα δει συγγενείς (updated)

Survivor spoiler 1/6: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο και θα δει συγγενείς (updated)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ακόμα μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους Διάσημους και τους Μαχητές…

Ο Τούρκος παραγωγός παραδοσιακά πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα διεξαγωγής του Survivor, δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους συγγενείς τους.

Η ώρα αυτή έφτασε και αναμένεται  την Πέμπτη, να δούμε τις μονομαχίες ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές με έπαθλο τη συνάντηση των νικητών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το αγώνισμα θα χωριστεί σε δύο σκέλη την Τετάρτη (31/5) και την Πέμπτη (1/6), ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας τα πάντα θα κριθούν σε έναν μικρό αγώνα μπαράζ.

Ποια ομάδα θα κερδίσει τον 1ο αγώνα επάθλου επικοινωνίας και θα τους φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Η Κόκκινη ομάδα κερδίζει τον 1ο αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

ΣΚΟΡ: 2-0(8-7, 8-6)

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Τι συνέβη στον 2ο αγώνα επικοινωνίας

Άπαντες γνωρίζουν οτι μπορεί ο Τάκης να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, όμως ταυτόχρονα είναι και 0 πιο σαματάς, ο πιο καβγατζής και ένας από τους πιο εριστικούς που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Ηλία Μπόγδανο έχει ξεφύγει…

Τώρα ο Καραγκούνιας το… τερμάτισε από ότι φαίνεται. Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίεςο Καραγκούνιας μόλις εχασε απο τον Νίκο Μπάρτζη , κλώτσησε με δύναμη έναν από τους κάδους που έχουν οι παίκτες για να ξεπλένουν τις λάσπες. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και μετά τη γνωμάτευση του γιατρού που υπάρχει στο Survivor All Star.

Ωστόσο η μπλε ομάδα κατηγόρησε τον Τάκη πως το έκανε σκοπίμως ώστε να βγει από τον αγώνα και να αγωνιστούν οι υπόλοιποι συμπαίκτες που ήταν καλύτεροι! Μάλιστα δεν το λένε απλά αλλά αρνούνται να παίξουν αν δεν επιβληθεί πέναλτι στους κόκκινους!

Από την πλευρά τους και οι κόκκινοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν καθώς αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι και μάλιστα ούτε οι διαπραγματεύσεις απέφεραν καρπούς. Έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την διακοπή του αγώνα , η Μπλε ομάδα είχε κέρδισει το πρώτο σετ ενω στο δεύτερο έγινε το περιστατικό με τον Τάκη Καραγκόυνια και διεκόπη ο αγώνας.

Update!!! Ο αγώνας συνεχίζεται και έχουμε την ομάδα που κερδίζει το τεράστιο έπαθλο!!

Οριστικό! Η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το τεράστιο έπαθλο επικοινωνίας και θα συναντήσει τους συγγενείς τους.

Οριστικό! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement