Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 14/5: Το αυτοκίνητο, οι ασυλίες και οι υποψήφιοι - Gkourou.com Survivor Spoiler 14/5: Το αυτοκίνητο, οι ασυλίες και οι υποψήφιοι

Survivor Spoiler 14/5: Το αυτοκίνητο, οι ασυλίες και οι υποψήφιοι


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το Survivor All Star επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με 4 επεισόδιο αυτήν την εβδομάδα, τελευταία πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στην Ελλάδα.

Απόψε θα δούμε για πρώτη φορά φέτος τους Διάσημους και τους Μαχητές να αφήνουν… πίσω τις ομάδες και ως άτομα πλέον, να διεκδικούν το πρώτο ατομικό μεγάλο έπαθλο της χρονιάς, το αυτοκίνητο.

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Σάκης Κατσούλης κατακτά το αυτοκίνητο, με Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Νίκο Μπάρτζη να εκφράζουν παράπονα και ενστάσεις προς την παραγωγή, πλην όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το αυτοκίνητο και το έπαθλο της διασκέδασης για τον ίδιο και 4 συμπαίκτες του στην Πούντα Κάνα. Εκεί, ο Κατσούλης θα πάρει μαζί του την Μαριαλένα, τον Κόρομι και μετά από κλήρωση τους Καραγκούνια και Μελίνα, όπερ σημαίνει πως μένει πίσω μόνος του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και καθώς το επεισόδιο της Κυριακής θα κινηθεί με το αδιάφορο έπαθλο του αυτοκινήτου, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται για Δευτέρα και Τρίτη με τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων για τις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Η πρώτη ασυλία της Δευτέρας καταλήγει στα χέρια των Μπλε, που επιστρέφουν δριμύτεροι και οδηγούν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Ποιος θα είναι αυτός; Ο Γιώργος Κόρομι, πρώτος στον τάκο των υποψηφίων αυτής της εβδομάδας.  

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement