Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 15/5: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος; - Gkourou.com Survivor Spoiler 15/5: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος;

Survivor Spoiler 15/5: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εβδομάδα 4 επεισοδίων για το Survivor All Star και δύο ασυλιών, όπερ σημαίνει ότι πάμε και πάλι για αποχώρηση με τη συμμετοχή τουλάχιστον τριών υποψηφίων, αφού ο κανονισμός προβλέπει έναν υποψήφιο στην 1η ασυλία και δύο υποψηφίους στη δεύτερη ασυλία.

Η πρώτη ασυλία θα προβληθεί τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς την Κυριακή θα δούμε έναν παίκτη(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) να παίρνει τα κλειδιά του νέου υπέρ πολυτελούς αυτοκινήτου, το οποίο κερδίζει και… πανηγυρίζει.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, μετά το ατομικό αγώνισμα της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Θυμίζουμε ότι οι Διάσημοι προέρχονται από εντυπωσιακό σερί επιτυχιών, θυμίζουμε ότι οι Μαχητές έχασαν τη Ρία, άρα μια αδύναμη παίκτρια, αλλά τους έμεινε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το μομέντουμ αλλάζει ξανά και οι Μαχητές είναι αυτοί που κάνουν την έκπληξη και κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Και οδεύουμε προς ένα συμβούλιο του Νησιού γεμάτο ένταση, για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου με Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Κόρομι να είναι οι βασικοί υποψήφιοι, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βγουν αμφότεροι στον τάκο σε περίπτωση ισοοψηφίας. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement