Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 12/5: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης; - Gkourou.com Survivor spoiler 12/5: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης;

Survivor spoiler 12/5: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Survivor All Star επιστρέφει από την Κυριακή 14/5 και το επόμενο μεγάλο έπαθλο είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο (δεν θα έδινε άλλωστε ένα φθηνό) που ο Ατζούν θα δώσει στο παίκτη ο οποίος θα κερδίσει τον αγώνα που θα δοθεί. Εκτός ωστόσο από το αυτοκίνητο, ο νικητής θα πάρει τέσσερις ακόμη συμπαίκτες του και θα διασκεδάσουν στο κλαμπ Coco Bongo στην Punta Cana ένα αγαπημένο μέρος, ειδικά του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο παίκτης που θα κερδίσει είναι άντρας και μάλιστα πολυσυζητημένος (δείτε εδώ ποιος είναι). Στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο θα επικρατήσει χάος λόγω της νίκης του. Θα "πέσουν" κατηγορίες για παρασπονδία και αδικία. Οι διαμαρτυρίες είναι έντονες με αποτέλεσμα η παραγωγή για ακόμη μια φορά να έρθει αντιμέτωπη με πρόβλημα.

Ειδικά Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα γίνουν έξαλλοι για τα δυο αγωνίσματα που βρέθηκαν αντίπαλοι με τον νικητή του αγώνα.

Μάλιστα, όπως γράφουν, ο Νίκος θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την παραγωγή με οικειοθελή αποχώρηση αν δεν αποκατασταθεί η αδικία. Άλλωστε ξέρουμε ότι ο παίκτης όταν αδικείται ο ίδιος ή βλέπει να γίνεται αδικία, βγαίνει εκτός εαυτού.

Η παραγωγή από πλευράς της προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ειδικά στην φάση που βρισκόμαστε δηλαδή περίπου δυο μήνες πριν τον μεγάλο τελικό. Πηγή: sport365

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο


Διαφήμιση - Advertisement