Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Η Μαριαλένα έβαλε σε λάθος θέση τα κομμάτια παζλ και έφυγε ανενόχλητη για τον στόχο - Gkourou.com Survivor All Star: Η Μαριαλένα έβαλε σε λάθος θέση τα κομμάτια παζλ και έφυγε ανενόχλητη για τον στόχο

Survivor All Star: Η Μαριαλένα έβαλε σε λάθος θέση τα κομμάτια παζλ και έφυγε ανενόχλητη για τον στόχο


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Γκάφα ολκής στο Survivor All Star όπου στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/05) η Μαριαλένα φαίνεται να βάζει σε λάθος στήλη τα κομμάτια ενός παζλ, παρά τις ξεκάθαρες οδηγίες του Γιώργου Λιανού. Χαμός στο Twitter.

Με τον αγώνα για την πρώτη ασυλία επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (29/05) το Survivor All Star με τους παίκτες των δύο ομάδων του reality επιβίωσης να ρίχνονται στη μάχη για την πολυπόθητη νίκη.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, στέλνοντας τους αντιπάλους τους στη δυσάρεστη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο στο Συμβούλιο του Νησιού τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που τελικά αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και μπορεί φαινομενικά να πρόκειται για μια "καθαρή" νίκη της μπλε ομάδας, αυτό όμως που ίσως δεν παρατήρησαν οι τηλεθεατές του Survivor, ήταν μία σημαντική παράβαση που σημειώθηκε στη δεύτερη αναμέτρηση, ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μαριαλένα και που προκάλεσε σάλο στα social media.

Όπως παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter, τη στιγμή που η Μαριαλένα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν τον στόχο βάζει σε λάθος θέση και στήλη τα κομμάτια ενός παζλ, αγνοώντας τα χρώματα αλλά και τις οδηγίες του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, που είναι παραπάνω από ξεκάθαρες: "υπάρχει ο οδηγός υπενθυμίζω, με τα μπαλάκια τα χρωματιστά πάνω, που δείχνουν πού πρέπει να μπει τι. Έχουν διαφορετικά σχήματα τα κομμάτια, δεν μας ενδιαφέρει όμως αυτό, μας ενδιαφέρει μόνο το χρώμα".

Η παίκτρια αφού ολοκληρώνει -λάθος- τον πίνακα με τα κομμάτια του παζλ, φεύγει ανενόχλητη για τον τελικό στόχο και μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τον πόντο για την ομάδα της, κάνοντας το 1-1.

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα θα συναντήσει τους συγγενείς του στο έπαθλο επικοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

 


Διαφήμιση - Advertisement