Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν μετά τον Σπύρο Μαρτίκα - Gkourou.com Survivor All Star: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν μετά τον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor All Star: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν μετά τον Σπύρο Μαρτίκα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού που έκλεισε και το επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι.

«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» είπε π Μαρτίκας με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση κατά την αποχώρηση του.

Μετά λοιπόν τον Μαρτίκα, όλα τα… φώτα της επόμενης αποχώρησης πέφτουν πάνω σε δύο παίκτες. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι πλέον τα απόλυτα φαβορί για την αποχώρηση, ανάλογα πάντα με ποιες ομάδες θα χάσουν τις ασυλίες!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement