Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Ο Ντάφυ ορίζει τον νικητή του παιχνιδιού και δεν είναι ο Σάκης Κατσούλης - Gkourou.com Survivor All Star: Ο Ντάφυ ορίζει τον νικητή του παιχνιδιού και δεν είναι ο Σάκης Κατσούλης

Survivor All Star: Ο Ντάφυ ορίζει τον νικητή του παιχνιδιού και δεν είναι ο Σάκης Κατσούλης


Διαφήμιση - Advertisement

 

 


 

Αποχώρηση είχαμε χθες για το Survivor All Star με υποψήφιους τον Κόρο, τη Μελίνα και τον Τάκη από την Κόκκινη ομάδα. Αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει, ωστόσο ήταν ο Κόρο (Γιώργος Κόρομι).

Έτσι, ο Ντάφυ «ευχαρίστησε» μέσα από τα Instagram stories του, τον κόσμο που κατά την άποψή του έδιωξε τον παίκτη από το ριάλιτι επειδή ποτέ δεν ξέχασαν την συμπεριφορά του απέναντι στον ίδιο. Όλοι θυμόμαστε το σκηνικό στο Survivor του 2021 στο οποίο ο Κόρο δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Ο τραγουδιστής, όμως δεν έμεινε μόνο στην δική τους κόντρα αλλά άρχισε να σχολιάζει και την «φιλία» του Κόρο με τον Σάκη, εξαιτίας της οποίας εκείνος σταμάτησε να στηρίζει τον άλλοτε «αδερφό» του. Κατά τον ίδιο, η φιλία αυτή δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά και γι' αυτό ο κόσμος αποφάσισε να φύγει ο Κόρο. Σχολίασε, επιπλέον όλες τις φορές που οι παίκτες του φετινού Survivor είχαν αναφερθεί στην λέξη «φιλία» όπως ο Ηλίας Μπόγδανος λέγοντας στους followers του πως όλοι έχουν πει ψέματα και δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν ο Ντάφυ στηρίζει πλέον ξεκάθαρα τον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο θεωρεί τον πιο αληθινό μέσα στο παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε τις φορές που ο τραγουδιστής έχει βρει ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μήπως η στήριξη στον Νίκο Μπάρτζη κάνει δεδομένη την νίκη του στο Γαλάτσι;

 Survivor spoiler 18/5: Βόμβα!  Εκτός παιχνιδιού 2 παίκτες - Ποιοι είναι

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement