Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Εκτός προγράμματος από τον ΣΚΑΪ – Τι συμβαίνει - Gkourou.com Survivor All Star: Εκτός προγράμματος από τον ΣΚΑΪ – Τι συμβαίνει

Survivor All Star: Εκτός προγράμματος από τον ΣΚΑΪ – Τι συμβαίνει


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η εβδομάδα που κυλά έχει το στίγμα των εθνικών εκλογών και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ρίχνουν το βάρος στην εκλογική αναμέτρηση των κομμάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές στον προγραμματισμό, για κάποιες από τις οποίες σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Μία νέα εξέλιξη, όμως, αφορά στο «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης θα μείνει εκτός προγραμματισμού για κάποιες ημέρες. Συγκεκριμένα, θα προβληθεί μέχρι και την Τετάρτη ενώ δεν θα δούμε επεισόδιο Πέμπτης. Την 18η Μαϊου, στις 21.00, το κοινό θα δει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ιστορίες εκλογών». Πρόκειται για το πρώτο σκέλος ενός πρότζεκτ που καταγράφει τον κύκλο της ανόδου, από την πτώση της δικτατορίας, την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την άνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου, τη γένεση του ελληνικού δικομματισμού, τον ευρωπαϊκό άθλο της Ελλάδας, την εποχή των μεγάλων παθών και των χωριστών καφενείων, τη σύγκρουση ΠαπανδρέουΜητσοτάκη και Σημίτη - Καραμανλή, μέχρι το θριαμβευτικό καλοκαίρι του 2004, των Ολυμπιακών Αγώνων και του Euro.

Παράλληλα, το «Survivor All Star» θα μείνει εκτός και την Κυριακή. Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα διαμορφωθεί ειδικά με ενημερωτικές εκπομπές από το πρωί έως αργά το βράδυ για την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, το παιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό δεν θα κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές ούτε τη Δευτέρα 22 Μαϊου καθώς η ενημέρωση θα πρωταγωνιστεί και πάλι.

Από την Τρίτη, όμως, 23 του μήνα, επανέρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού και θα μπει μάλιστα στην τελική ευθεία. Όπως φαίνεται, ο μεγάλος τελικός θα γίνει στα τέλη Ιουνίου στο Γαλάτσι. Το επόμενο διάστημα, το παιχνίδι αναμένεται να γίνει και ατομικό, στοιχείο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς οι παίκτες πλέον θα αγωνίζονται για τον εαυτό τους και μόνο αλλά και για μεγάλα έπαθλα.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.



Διαφήμιση - Advertisement