Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star spoiler 14/5: Η ποινή του Ατζούν και ο μεγάλος καβγάς - Gkourou.com Survivor All Star spoiler 14/5: Η ποινή του Ατζούν και ο μεγάλος καβγάς

Survivor All Star spoiler 14/5: Η ποινή του Ατζούν και ο μεγάλος καβγάς


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρόβα για τα ατομικά παιχνίδια που δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν και δίνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Νικητής του αυτοκινήτου είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ενώ αμέσως μετά τη νίκη του, αναχωρεί για την Punta Cana για να ξεφαντώσει μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφήνοντας πίσω τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι εντάσεις δεν θα λείπουν από το αποψινό επεισόδιο καθώς κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα έχουν πολύ έντονο καβγά και θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν οι συμπαίκτες τους για να τους σταματήσουν. Μάλιστα θα παρακολουθήσουμε τον Τάκη Καραγκούνια να επιτίθεται στον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας: «Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις, μην με ακουμπάς», φωνάζοντας.

Λίγο μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί την παραγωγή του Survivor All Star πως ο αγώνας ήταν στημένος. Η φασαρία που γίνεται αναγκάζει τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επέμβει και να προειδοποιήσει τον Μπάρτζη πως αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο θα τον αποβάλει.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement