Διαφήμιση - Advertisement
Έχετε μυρμήγκια στο σπίτι; Έτσι θα απαλλαγείτε μία και καλή - Gkourou.com Έχετε μυρμήγκια στο σπίτι; Έτσι θα απαλλαγείτε μία και καλή

Έχετε μυρμήγκια στο σπίτι; Έτσι θα απαλλαγείτε μία και καλή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει μυρμήγκια στο σπίτι όταν γυρίζει κατάκοπος από τη δουλειά. Για την ακρίβεια σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει μυρμήγκια στο χώρο του άσχετα με το αν δουλεύει ή όχι. Ειδικά στην κουζίνα, κάποιες φορές η κατάσταση με τους μικροσκοπικούς μας φίλους είναι ανυπόφορη. 

Αν θες να μείνεις ήσυχος και να μην έχεις φοβάσαι μήπως και βρεις μια ολόκληρη οικογένεια από μυρμήγκια κοντά στο μπολ με τα φρούτα, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

 Μαγειρική σόδα μαζί με ζάχαρη άχνη. Αυτός είναι ένας σκληρός αλλά αποτελεσματικός τρόπος. Τα μυρμήγκια έλκονται από τη ζάχαρη άλλα στην πορεία τρώνε και τη σόδα η οποία τα εξουδετερώνει.

 
Λευκό ξύδι. Οι παλιές νοικοκυρές το γνωρίζουν. Το λευκό ξύδι κάνει θαύματα στην καθαριότητα της κουζίνας και διώχνει τα μυρμήγκια.
 
Ταλκ. Αυτή η θαυματουργή σκόνη για κάποιο λόγο απωθεί τα μυρμήγκια γι’ αυτό αν έχεις εντοπίσει από πού εισέρχονται, βάλε λίγο σε αυτό το σημείο.
 
Κανέλα. Βρείτε από πού εισέρχονται τα μυρμήγκια και σχηματίστε μία γραμμή από σκόνη κανέλας και να είστε σίγουροι πως εκείνα θα σας αφήσουν ήσυχους.
 
Κατακάθι από καφέ φίλτρου. Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και θα πιείς τον καφέ σου και θα απαλλαγείς από τα μυρμήγκια.
 

Διαφήμιση - Advertisement