Διαφήμιση - Advertisement
Άγρια δολοφονία πριν από λίγο - Gkourou.com Άγρια δολοφονία πριν από λίγο

Άγρια δολοφονία πριν από λίγο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου, στην Κρήτη, για μία εν ψυχρώ εκτέλεση όπως όλα δείχνουν.

Θύμα ένας 46χρονος Έλληνας, που τα ίχνη του είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης και τον εντόπισε νεκρό σήμερα το απόγευμα η σύζυγός του που τον αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, σε αγροτική περιοχή, στα Ξεριζώματα Ρεθύμνου.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και σύντομα η περιοχή αποκλείστηκε και κλήθηκε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής.

Το θύμα βρέθηκε στο αυτοκίνητο του νεκρός και από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που βρίσκεται στο σημείο, φαίνεται να έχασε την ζωή του, τουλάχιστον πριν από 24 ώρες και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι με καραμπίνα, ενώ υπήρχε και οπή από τον πυροβολισμό στο παρμπρίζ. Η καραμπίνα δεν βρέθηκε στο σημείο και όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Το θύμα φέρεται να είχε πλούσιο παρελθόν και να είχε απασχολήσει για διάφορους λόγους τις τοπικές Αρχές, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από τους οικείους του για να μπορέσουν να σχηματίσουν μία εικόνα οι αστυνομικοί για άτομα με τα οποία τυχόν είχε διαφορές. Σημειώνεται ότι η οικογένειά του είχε εμπλακεί και σε μία βεντέτα στην περιοχή το 1994.

 


Διαφήμιση - Advertisement