Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν - Gkourou.com Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε φράγμα στην Πορτογαλία προκειμένου να εντοπιστεί η σορός της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια.

Δύτες της αστυνομίας έπεσαν στα νερά για να ψάξουν στον βυθό του φράγματος. Αστυνομικοί με σκυλιά αλλά και σκάφη ψάχνουν την ευρύτερη περιοχή για κάποιο στοιχείο του κοριτσιού. Συνολικά 20 με 30 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες, ανάμεσα τους και Βρετανοί αστυνομικοί.

Το σημείο βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι. Το φράγμα αυτό συνήθιζε να επισκέπτεται ο ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος είναι φυλακισμένος στην Γερμανία για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2020 ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι πιθανώς υπεύθυνος για την απαγωγή και την δολοφονία του παιδιού.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Μαντλίν. Ωστόσο στην ίδια περιοχή ο Κρίστιν Μπρίκνερ είχε βιάσει μία 72χρονη γυναίκα.

 


Διαφήμιση - Advertisement