Διαφήμιση - Advertisement
Θρίλερ με τις έρευνες για την μικρή Μαντλίν - Τα μυστηριώδη ευρήματα - Gkourou.com Θρίλερ με τις έρευνες για την μικρή Μαντλίν - Τα μυστηριώδη ευρήματα

Θρίλερ με τις έρευνες για την μικρή Μαντλίν - Τα μυστηριώδη ευρήματα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε πλήρη εξέλιξη είναι από το πρωί της Τρίτης (23/5) η πρώτη μεγάλη έρευνα για τη Μαντλίν στην οποία συμμετέχουν οι πορτογαλικές αρχών με τη συνδρομή των γερμανικών, σε ένα απομακρυσμένο φράγμα στο Algarve, κοντά στην περιοχή από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν πριν από 16 χρόνια.

Δύτες της αστυνομίας μπήκαν στο νερό νωρίς το πρωί της Τρίτης και ένα μηχανοκίνητο σκάφος της πυροσβεστικής έχει επίσης σταλεί στο νερό με δύο αστυνομικούς - σηματοδοτώντας την έναρξη της διήμερης έρευνας στην περιοχή. Γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα), πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχαν ξεκινήσει οι έρευνες.

Λίγο αργότερα στη δημοσιότητα ήρθαν πλάνα από το σημείο που έδειχναν αστυνομικούς να μεταφέρουν κάποιες τσάντες από το φράγμα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό τι περιείχαν. Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι Αρχές αναζητούν ακόμα και ρούχα, όπως η ροζ πυτζάμες που φορούσε το άτυχο κορίτσι όταν εξαφανίστηκε.

Ο Βρετανός αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Τζιμ Γκαμπλ δηλώνει «πιστεύω ξεκάθαρα ότι κάτι ξέρουν» λόγω της τεράστιας κινητοποίησης.

Το άτυπο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί με την παρουσία στελεχών της αστυνομίας των τριών χωρών δείχνει πως πράγματι πρόκειται για μεγάλη κινητοποίηση με πιθανές ενδείξεις με τον Γκαμπλ να λέει στη Mirror «Πιστεύω ότι θα τη βρούμε».

«Η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι Αρχές στις ανακοινώσεις τους υπονοεί ότι είναι σίγουροι πως η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. Ωστόσο, δείχνουν αρκετά σίγουροι για τις έρευνες που κάνουν τώρα και για τον ενδεχόμενο εντοπισμό της σορού της», συμπληρώνει.


Διαφήμιση - Advertisement