Διαφήμιση - Advertisement
Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 6χρονης - Gkourou.com Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 6χρονης

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 6χρονης


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 6χρονης από το Δροσερό της Ξάνθης, που το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) έπαιζε με την τρίχρονη αδελφή της κοντά στο σπίτι τους και καταπλακώθηκε από τμήμα μαντρότοιχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο τσιμεντόλιθος προκάλεσε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, γεγονός που επέφερε και τον ακαριαίο θάνατο του 6χρονου κοριτσιού. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο  εγκληματικής ενέργεια. Οι αρχές διερευνούν τώρα πώς υποχώρησε το τοιχίο καταπλακώνοντας τo κοριτσάκι που έπαιζε αμέριμνο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στο χωριό Δροσερό Ξάνθης στις εννιά το βράδυ της Παρασκευής (26/5). Το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, όταν ξαφνικά το τοιχίο που χώριζε τη μία αυλή με την άλλη διπλανού σπιτιού υποχώρησε και τσιμεντόλιθος έπεσε με δύναμη πάνω στο παιδί που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.

Στην αυλή, μάλιστα, βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο παππούς που φώναξε έντρομος τους γονείς του παιδιού οι οποίοι μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, καθώς το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος με αιτία τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

«Ήταν απίθανο περιστατικό. Αποκλείστηκε αμέσως η εγκληματική ενέργεια. Αποκόλλησε ένα κομμάτι μαζί με τσιμεντόλιθο, ήταν ολόκληρο κομμάτι. Αιτία θανάτου είναι οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ακαριαίος θάνατος εκεί επί τόπου», δήλωσε ο ιατροδικαστής.


Διαφήμιση - Advertisement