Διαφήμιση - Advertisement
Ψήφισε και σκοτώθηκε μετά σε τροχαίο - Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τις 4 κηδείες - Gkourou.com Ψήφισε και σκοτώθηκε μετά σε τροχαίο - Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τις 4 κηδείες

Ψήφισε και σκοτώθηκε μετά σε τροχαίο - Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τις 4 κηδείες


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το τροχαίο στο δρόμο της επιστροφής για τη Λάρισα, έκοψε το νήμα της ζωής του. Ο άτυχος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στη σύντροφό του, που τραυματίστηκε…

Έναν άντρα οδηγό θρηνεί από την Κυριακή 21 Μαϊου το Καστρί του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου είχε πάει για να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο άτυχος άντρας ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία για την οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του.


Διαφήμιση - Advertisement