Διαφήμιση - Advertisement
Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Πώς σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία - Gkourou.com Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Πώς σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία

Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Πώς σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένας 25χρονος από την περιοχή των Σφακίων έχασε την ζωή του το βράδυ της Κυριακής όταν κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το καλώδιο έπεσε στο έδαφος και πετούσε σπινθήρες. Τότε ο άτυχος Νίκος στην προσπάθεια του να τις σβήσει, κεραυνοβολήθηκε. Ο 25χρονος είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τις έχασε.

Σοκαρισμένοι όσοι βρίσκονταν κοντά του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντας ΚΑΡΠΑ, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες έδωσε το προσωπικό του κέντρου υγείας Σφακίων όπου μεταφέρθηκε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο νέο στις 5:00 το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά.

Παράλληλα, η «Ένωση Των Απανταχού Σφακιανών» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού μέσω ανάρτησης στο Facebook γράφοντας:

«Πληροφορημένοι τον τραγικό και αναπάντεχο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη του Παναγιώτη και της Άννας Ενός νέου πρέπεια για τον τόπο καταγωγής του.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ένωσης μας εκφράζουμε σύσσωμη τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και να ‘χει καλό στρατιά στη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στα Νομικιανά».


Διαφήμιση - Advertisement