Διαφήμιση - Advertisement
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής - Gkourou.com Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Αρκετά μεγάλα ονόματα από σχεδόν όλα τα κόμματα μένουν εκτός Βουλής μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και με την μέχρι τώρα ενσωμάτωση των σταυρών.

Στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Πανωλεθρία υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών, καθώς εκτός φαίνεται πως μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβερδος.

Στον Β2 Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Βίτας και Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης απο το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β3 Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Α’ Πειραιά η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκας από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει μέχρι τώρα ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) και οι Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντωνής από τον ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ. Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιάννης Σταθάκης.

 


Διαφήμιση - Advertisement