Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 24/4: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία; (updated) - Gkourou.com Survivor spoiler 24/4: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία; (updated)

Survivor spoiler 24/4: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία; (updated)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της Πέμπτης (20/4) έγινε ο τελευταίος αγώνας επάθλου πριν από την ένωση. Οι παίκτες του Survivor All Star μπήκαν στο στίβο μάχης με το… μαχαίρι στα δόντια καθώς όλοι ήθελαν να κερδίσουν και ήταν ξεκάθαρο ότι ανυπομονούσαν για το μέλλον.

Μετά τον αγώνα επάθλου φαγητού, μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Acun Ilicali, ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού δημοπρασίας, είχε στήσει ένα παιχνίδι μπίνγκο.

Μετά το παιχνίδι, οι παίκτες και των δύο ομάδων έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο για να δουν ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και δεν θα μπορέσει τελικά να πάει στο μεγάλο πάρτι που θα στηθεί.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει η ένωση και ότι θα εμφανιστεί ζωντανά ο Στέλιος Ρόκκος με την ομάδα του για να τους διασκεδάσει.

«Θα έχουμε τη χαρά να έρθει από την Ελλάδα μαζί με όλη την ορχήστρα του ο Στέλιος Ρόκκος. Θα γίνει χαμός!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Επιπλέον, τους ανακοίνωσε ότι η μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να αφήσει την παραλία και την καλύβα της και να μεταφερθεί στην άλλη παραλία, εκείνη των κόκκινων.

Επιπλέον, τους ανακοίνωσε ότι η μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να αφήσει την παραλία και την καλύβα της και να μεταφερθεί στην άλλη παραλία, εκείνη των κόκκινων.

Στο Συμβούλιο του νησιού για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο θα τελείωνε.

Τελικά αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει στο Survivor All Star είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πάμε τώρα στην ισχυρή εκτίμηση του gkourou.com για τις ασυλίες της επόμενης εβδομάδας μετάτο πάρτι της ένωσης.

Οι Διάσημοι δείχνουν πιο δυνατοί μετά την αποχώρηση Κωνσταντινίδη και θα κερδίσουν τουλάχιστον μία ή δύο ασυλίες.

UPDATE !!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement