Διαφήμιση - Advertisement
J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε - Gkourou.com J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πιστό στο ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό ήταν για ακόμη ένα Σαββατόβραδο το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και τους Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή.

Οι δώδεκα celebrities μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τόσο την υψηλή βαθμολογία των κριτών όσο και την πολυπόθητη ψήφο των τηλεθεατών του μουσικού σόου του Alpha.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημειώθηκε τριπλή ισοβαθμία μιας και από 40 βαθμούς συγκέντρωσαν ο Γιώργος Κοψιδάς με την Στεφανία Ρίζου, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου με την Ηρώ και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast. Στον αντίποδα και στην τελευταία θέση σημειώθηκε επίσης τριπλή ισοβαθμία όπου και βρέθηκαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος με 28 βαθμούς.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μιας και μέσα από την ψηφοφορία μπορεί να αλλάξει πλήρως ή να διατηρήσει την όποια βαθμολογία από την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Για αυτό και όταν το ρολόι έδειξε δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε πλάι σε όλα τα ζευγάρια προκειμένου να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Άλλωστε για ένα ζευγάρι έμελλε αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση σκηνή του J2US.

Και από το J2US αποχώρησαν σε αυτό το live… ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση! «Μια χαρά. Εφτά live κάναμε. Θέλω να πω ότι όλες οι δράσεις έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.


Διαφήμιση - Advertisement