Διαφήμιση - Advertisement
Αγγελική Νικολούλη – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα - Gkourou.com Αγγελική Νικολούλη – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα

Αγγελική Νικολούλη – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πρόσφατα στο anikolouli.gr ότι είχε ένα ατύχημα με το γάτο της, που της προκάλεσε τραυματισμό στο μάτι της. Η Νικολούλη αναφέρει ότι απέχει προσωρινά από την έρευνα, ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών για να αποφύγει οποιαδήποτε πίεση στο ευαίσθητο σημείο.

 «Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Παρόλο που ο τραυματισμός της Νικολούλη είναι μικρός, οι γάτες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς στους ανθρώπους.

 Παρά τον τραυματισμό της, η Νικολούλη έδειξε αισιοδοξία και συνέχισε να γιορτάζει το Πάσχα με την οικογένειά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» πέρασε την Κυριακή του Πάσχα δίπλα στην αδελφή της και αγαπημένα της πρόσωπα, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον τραυματισμό στο μάτι της. Όπως θα δεις παρακάτω, η Αγγελική Νικολούλη γιόρτασε παραδοσιακά το Πάσχα, φορώντας ωστόσο γυαλιά ηλίου, καλύπτοντας τα μάτια της.


 


Διαφήμιση - Advertisement