Διαφήμιση - Advertisement
Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε η 50χρονη ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μήνες - Gkourou.com Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε η 50χρονη ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μήνες

Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε η 50χρονη ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μήνες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η ψυχολόγος είχε χαθεί πριν από περίπου έξι μήνες από το σπίτι συγγενή της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Μία γυναίκα ευαίσθητη, που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Η αδελφή της είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την αγωνία που βιώνουν στην οικογένεια όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την προσφορά της αγνοούμενης.

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής ένας άγνωστος άνδρας κάλεσε την αδελφή της για να την ενημερώσει πως την είδε. «Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Βρέθηκε

«Την βρήκαμε στο μέρος που μας κατέδειξαν. Είναι καλά, αρκετά ταλαιπωρημένη, αλλά καλά. Σιγά σιγά θα αποκατασταθούν όλα», λέει η αδερφή της, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ».

Πλέον η Αγγελική Κυβεριώτη αναρρώνει με τη βοήθεια των συγγενών της.


Διαφήμιση - Advertisement