Διαφήμιση - Advertisement
Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη που θα δούμε απόψε – Τι ώρα θα προβληθεί το Survivor - Gkourou.com Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη που θα δούμε απόψε – Τι ώρα θα προβληθεί το Survivor

Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη που θα δούμε απόψε – Τι ώρα θα προβληθεί το Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 

Λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, τα κανάλια προχωρούν σε αλλαγές στον προγραμματισμό τους

 Βράδυ Τετάρτης και στη βραδινή ζώνη των καναλιών θα αλλάξουν πολλά. Λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, οι ιθύνοντες των καναλιών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγές. Αυτό συμβαίνει, κυρίως, για να καλύψουν το κενό των δελτίων ειδήσεων που δεν θα προβληθούν.

Συγκεκριμένα στο ΣΚΑΪ, στις 19.50, θα προβληθούν highlights από το «Survivor All Star» ενώ στις 21.00 θα παίξει το κανονικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στον ALPHA, στη θέση των ειδήσεων, θα βγει στον αέρα στις 18.50 η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ενώ θα ακολουθήσουν οι σειρές «Ο παράδεισος των Κυριών», «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει».

Στο MEGA, στις 19.50 θα προβληθεί η σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 20.20 το τηλεπαιχνίδι «Chase» και στις 21.30 θα μεταδοθεί το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ. Λόγω του προαναφερθέντος, δεν θα παίξει η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Στο STAR, αντί του κεντρικού δελτίου, η ταινία «Μόνος στο σπίτι» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές για δύο ώρες. Στο OPEN, αντίστοιχα, στις 18.45 θα προβληθεί η σειρά «Η δική μας οικογένεια» σε επανάληψη.


Διαφήμιση - Advertisement