Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 9/3: Αποβάλλεται η Ελευθερία Ελευθερίου; - Gkourou.com Survivor Spoiler 9/3: Αποβάλλεται η Ελευθερία Ελευθερίου;

Survivor Spoiler 9/3: Αποβάλλεται η Ελευθερία Ελευθερίου;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ξεκάθαρα παραβίασε τους κανονισμούς του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία κινδυνεύει ακόμα και με αποβολή από το ριάλιτι.

Η παρουσία της στο χώρο που γυρίζονταν οι προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών και η προκλητική εμφάνισή της τη στιγμή που την «στόλιζε» για τα καλά ο Σπύρος Μαρτίκας, έκανε έξαλλη την υπεύθυνη των γυρισμάτων, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- παρέπεμψε την Ελευθερία Ελευθερίου στον επικεφαλής της παραγωγής, προκειμένου να ενημερωθεί για το παράπτωμα και να ληφθεί η απόφαση για την τιμωρία της.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος ο Ατζούν είχε προειδοποιήσει μέσω Skype τους παίκτες, στην τηλεδιάσκεψη που είχαν κάνει όταν προέκυψε η απόφαση για την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου, ότι στο επόμενο παράπτωμα, ακόμα και αν αυτό ήταν η «σύλληψη» παίκτη με τσιγάρο, θα άνοιγε ξανά την πόρτα της εξόδου.

Εχει, πλέον, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα τηρήσει ο Τούρκος παραγωγός την απόφασή του εκείνη ή για τα... μάτια της Ελευθερίας, που ξεκάθαρα μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει τον «λαγό» στο ριάλιτι, θα ξεχάσει την τήρηση των κανονισμών και θα την ρίξει στα μαλακά με μια στέρηση φαγητού για μερικές ημέρες.

Στάθης Σχίζας: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την επιστροφή του - Προχωράει σε μηνύσεις

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα.

Πηγή: dokari


Διαφήμιση - Advertisement